Gyártás

Csarnokok, felépítmények

Cégünk magasszintű technológiai hátérrel és ezen a térületen szerzett nemzetközi tapasztalatokkal vállalja könnyűszerkezetes csarnokok építési és bővítési munkálatait, gyártással és helyszíni szereléssel.

Áthidalók

Épületgépészeti tartók, áthidalók gyártása a megszokott feladataink közé tartozik. Mivel egyedi szerkezetről van szó, így a helyszíni felmérést, gyártást és beépítést is vállaljuk.

Homlokzati elemek, pergolák, szélfogók

Egyedi előtetők, árnyékolók, ereszcsatornák, tartóprofilok, takarólemezek tervezése, gyártása. Egyedi formákat, elképzeléseket is szívesen megvalósítunk.

Korlátok, lépcsők, kerítések

Tüzihorganyzott és / vagy festett szénacél, rozsdamentes korlátok, lépcsők, kerítések gyártása. Egyedi igényeknek megfelelően, helyszíni felméréssel, tervezéssel, beépítéssel. Fa, műanyag, plexi, üveg vagy a legújabb lézervágott betét beépítése is megoldható.

Erkélyek

Erkélyek gyártása, kivitelezéskori vagy utólagos beépítéssel. Ezen a területen is rugalmasan megvalósítjuk az egyedi elképzeléseket, legyen szó plusz lépcsőről, korlátról, árnyékolóról vagy tetőről.

Fedett kerékpártárolók, utcabútorok

Fedett kerékpártárolóink védelmet nyújtanak a kerékpároknak, motoroknak. Bármilyen kerékpártároló elhelyezhető benne. Mérete, szerkezet színe tetszőlegesen változtatható, készülhet betonozható és dübelezhető kivitelben is. Tetőnek trapéz-, cserepeslemez vagy üregkamrás polikarbonát is választható, igény esetén oldal- és végfal is rendelhető. Cégünk a helyszíni telepítést is vállalja.

Utcabútoraink egyedi tervezésűek, igény szerinti színben és formában tudjuk kivitelezni a felhasználási hely sajátosságait figyelembe véve.

Köztéri vagy kerti ülőpad, háttámlás vagy háttámla nélküli kivitelben.

Keret időjárásálló porfestékkel festve, mely tetszőlegesen választható a RAL színskáláról, ülő része vékonylazúrral kezelve.

Gépek, eszközök

Széleskörű szolgáltatásaink részét képezi a különböző speciális feladatokat ellátó, egyedi készülékek és berendezések tervezése, gyártása, helyszíni szerelése és beüzemelése is.

Legyen szó az ipari termelésben használt célgépekről, eszközökről, járműfelépítményekről, kórházi, rehabilitációs eszközökről, építkezéshez használt eszközökről, állunk megrendelőink rendelkezésére.