fbpx

Rólunk

Az elmúlt évek során a piacon már széles körben ismert LKG-Delta Kft. tevékenységét fokozatosan átvette az IKG Fémszerkezetgyártó és Szolgáltató Kft. De nem csak egyszerűen nevet változtattunk, új üzletpolitikájával a Cégünk új lendületet is kapott. Ezt kihasználva és ötvözve a több évtizedre visszanyúló tapasztalatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy kiemelkedőt alkothassunk a fémiparban.

MIVEL IS FOGLALKOZUNK PONTOSAN?

Mórahalmon, 2.500 m2-es csarnokunkban lakatosipari bérgyártással foglalkozunk. Megrendeléseink között nagy mennyiségben gyártunk egyedi és szériagyártásban kerékpártárolókat, egyéb utcabútorokat, híd-, és konténermérlegeket, konténer emelő-billentőket, tűzoltóautó felépítményeket, épületszerkezeteket, igény szerinti felületkezeléssel, akár tüzihorganyzással, oldószeres vagy porfestéssel.

Utóbbi minőségének javítása és szolgáltatásaink bővítése érdekében 2020-ban Szegeden megnyitottuk saját porfestő üzemünket, ahol akár bérmunkában is vállaljuk számos termék porfestését.

Komplex lakatos bérmunka szolgáltatásunkkal még többet nyújtunk, ahol a helyszíni felméréstől és tervezéstől kezdve az alapanyagbeszerzést a vágást-, hajlítást-, esztergálást-, hegesztést-, szerelést-, felületkezelést-, csomagolást-, és akár a helyszíni telepítést is egy kézben tudjuk tartani, ezzel sok terhet veszünk le ügyfeleink válláról.

Gyártási képességeinket igazolják az EN1090-1-2-3 és az MSZ EN ISO 3834-2 tanúsítványok is. Tudjuk, hogy a piaci igények gyorsan és folyamatosan változnak, így 2022 év elejétől tanúsított ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően dolgozunk és nem csak gép- és eszközparkunkat, de munkatársaink képességeit is folyamatosan fejlesztjük.
Több, mint 50 jólképzett és tapasztalt szakemberrel garantáljuk termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét, a megrendelés professzionális és időben történő teljesítését. Ezt igazolja, hogy 2019-ben és 2020-ban közel 1100 tonnányi fémszerkezet gyártást teljesítettünk szénacél, rozsdamentes-saválló, illetve alumínium alapanyagokból.

Kölcsönös bizalomra építve hosszútávú üzleti kapcsolatokra törekszünk intézményekkel, ipari és kereskedelmi létesítményekkel, de szívesen fogadjuk magánügyfelek megkeresését is.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Legyen szó tervezésről, fejlesztésről, gyártásról vagy akár helyszíni szerelésről, ügyfeleink biztos partnerre találnak bennünk.
Garantáljuk, hogy az ajánlatkérés első lépésétől egészen a megrendelés lebonyolításáig rugalmas ügyfélkapcsolattal állunk partnereink mellett és velük együtt gondolkozva mindent megteszünk azért, hogy kiváló minőségű munkát adjunk ki a kezünkből.